top of page
Familie
2 kinderen

 

Gastouder Lianne uit Heerde

Lianne is nu een aantal maanden gastouder bij haar thuis voor onze twee jongens. De jongens vinden het geweldig bij haar, als ze geweest zijn willen ze meteen weten wanneer ze weer naar Lianne gaan. Ook zijn ze gek op Lianne haar hond, die zich heerlijk laat knuffelen door de kinderen. En natuurlijk Flint uitlaten is een feest.
Lianne doet leuke, creatieve dingen met de jongens, knutselen, kleuren, verven….Ook zijn ze regelmatig in de speeltuin te vinden. En natuurlijk niet te vergeten Lianne haar man Koen, de jongens vinden het heerlijk om met hem een balletje te trappen. Maar wat wij als ouders het allerbelangrijkste vinden is het stuk vertrouwen dat we ondervinden bij Lianne.
Dus wat ons betreft Lianne als gastouder: van harte aanbevolen!

Familie
4 kinderen

Ruim 3 jaar heeft Lianne de Buitenschoolse Opvang van Speelwijs & Maupetuus geleid, locatie Mozaïek te Krimpen aan den IJssel.
Kenmerkend is haar liefde voor kinderen, haar creativiteit en enthousiasme. Zij heeft hiermee een onuitwisbare indruk gemaakt op ons en onze kinderen.
Elke dag een warm ontvangst, een fijne en verrassende middag en nadien een persoonlijke overdracht met de ouders. Dank voor alles wat je hierin hebt betekent!
Lianne, we wensen je heel veel succes met je eigen bedrijf, je hebt zoveel mooie talenten om een warme gastouder te zijn!

Ex-collega 
 

Lianne:
Zelfstandig, creatief, eigenwijs, vindingrijk!
Groeten ex-collega Caroline

Familie
3 kinderen

Onze kinderen Anne, Daan en Rein hebben de start van de BSO meegemaakt. De BSO is voor ons allen Juf Lianne. Elke dag opgewekt, enthousiast en vol leuke ideeën. Ze doet overal aan mee en helpt iedereen. Niets is haar teveel.
Een spelletje met de oudste, een babbeltje met nummer 2 en een luisterend oor na een schooldag voor nummer 3.
Duidelijkheid en structuur van een dag gaf rust aan de kinderen. De regels waren daardoor heel duidelijk. Voor ons als ouders een geruststelling en een veilige plaats om de kinderen te brengen.
Een juf en oppas die je voor elk kind wenst!
Rein heeft het over juf Lianne als een juf die je altijd wilt helpen en voor je zorgt.

Heel veel geluk in je nieuwe omgeving Lianne!
Liefs, Nelleke

Familie
4 kinderen

Anna (7 jaar, 2 jaar bij Juf Lianne op de BSO gezeten):
juf Lianne is heeeeel lief ;-)

Ina Kamsteeg (moeder van Eline en Anna en nog 2, orthopedagoog en speltherapeut):
Lianne is inderdaad een hele lieve juf, de kinderen gingen graag naar de BSO. Lianne is erg betrokken op de kinderen en ziet van elk kind zijn eigen kwaliteiten en bijzonderheden. Voor elk kind probeert ze het naar de zin te maken. Zelf onze oudste dochter (nu 14 jaar) ging nog regelmatig even langs bij juf Lianne omdat ze het er zo gezellig vond.
Bijzonder was dat de kinderen altijd wel met iets bezig waren, zonder dat het verplicht was. Lianne weet ze op een één of andere manier te stimuleren en activeren om leuke dingen te ondernemen. Super. Erg jammer dat ze niet bij ons in de buurt bleef wonen. 
Veel geluk en plezier in je nieuwe woonomgeving en hopelijk heb je snel weer een leuk clubje kinderen om je heen om voor te zorgen. 

 

bottom of page